
Ospatar
Cu ajutorul tău dorim să ducem povestea mai departe, să punem un zâmbet pe chipul oaspeților noștri și bucurie în suflet.
Mai exact, căutăm un ospătar – șef de tură care să prezinte cu pricepere și pasiune prepratele din meniu. Dar totodată căutăm persoana potrivită care consideră că împreună cu echipa din bucătărie poate să ofere o experiență, care privește provocările cu entuziasm și căreia îi place să audă mereu zumzetul lumii care-l înconjoară.
Cum știi că te încadrezi pentru acest job?
- Ai 2-3 ani experiență într-o poziție similară
- Ai cunoștințe de bază legate de vinurile din România și ești dispus / încântat să înveți
- Ai o atitudine pozitivă și conciliantă
- Ai atitudine îndreptată către oaspete – politețe, abilități bune de comunicare, energie pozitivă și amabilitate
- Deții cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional
- Rolul de coordonator îți vine natural pentru că ești o persoană responsabilă, cu simțul responsabilității și organizării (atât a timpului tău cât și pe cel al colegilor)
Ce responsabilități vei avea?
- Călătoria culinară a clientului
- Motivezi, inspiri echipa și lucrezi împreună cu ea
- Faci plăți cash către furnizorii care livrează cu plata pe loc
- Preiei și verifici livrările zilnice
- Raportezi, transmiți urgențe, deficiențe și situații critice
- Menții standardele și echilibru pe sala
- Verifici închiderea de zi conform checklist-urilor
- Întocmești corect notele de plată și încasarea acestora
- Realizarea săptămânală a stocului pe bar
- Etc.
Salarizarea este una competitiva si se negocieaza in functie de experienta si rezultatele livrate.
Dacă crezi că ne potrivim și dorești să te angajezi ospătar sau ospătar șef de tură la NATIV, trimite-ne CV-ul și noi te vom contacta ulterior.
- Informații detaliate despre oferta de muncă
Firma: Restaurant Nativ Localiția: Cluj-Napoca
Cluj-Napoca, RomaniaSalariul oferit:
3000-3500 leiAdăugat: 31. 10. 2025
Postul de muncă activ
Fii primul, care se va înregistra la oferta de muncă respectivă!