Din păcate, în prezent nu există posturi vacante pentru Brânzar.
Vizitează și alte locuri de muncă.
Găsește locuri de muncă >>>Cele mai noi locuri de muncă
Junior Buyer Service Procurement
Siemens Energy
Systemadministrator/in, Windows-Spezialist/in,Administrator/in, Informatiker/in
NetCologne IT Services GmbH
Systemadministrator/in,Administrator/in
NetCologne IT Services GmbH
SAP-Anwendungsbetreuer/in,Wirtschaftsinformatiker/in, SAP-Spezialist/in, SAPMM-Anwendungsbetreuer/in, Informatiker/in, SAPSD-Anwendungsbetreuer/in
WIEGEL Verwaltung GmbH & Co KG
Asistent vanzari 20 ore
H&M Group
DevOps-Spezialist/in, DevOps Engineer,Wirtschaftsinformatiker/in, Informatiker/in
Landeshauptstadt München
Junior Recruiter
Sales Consulting
Fachinformatiker/in Anwendungsentwicklung,Java-Entwickler/in, Informatiker/in,Anwendungsentwickler/in
LandwirtschaftskammerNordrhein-Westfalen
Scrum Master, Informatiker/in
Randstad Digital Germany AG
Wirtschaftsinformatiker/in, Informatiker/in,Softwareentwickler/in
Landeswohlfahrtsverband Hessen
Medizininformatiker/in,Informatiker/in
Universitätsklinikum Düsseldorf Medical Services GmbH(UKM)
QA Engineer
Siemens Energy
Fachinformatiker/in Systemintegration,IT-Administrator/in, Fachinformatiker/in, Informatiker/in,Administrator/in, IT-Supportspezialist/in
BFE Studio und Medien Systeme GmbH
IT-Sicherheitsspezialist/in, Informatiker/in,IT-Sicherheitskoordinator/in
NEW YORKER Information Services InternationalGmbH
Casier Comercial Hiper
Carrefour Belgium
Metrology Technician
emerson
(Global Oil Gas) Maintenance Engineer - Gas Turbine
MatchaTalent
PPC Manager
ScaleJet
QA Engineer
Levy Associates Ltd
Locuri de muncă: Brânzar - Întrebări frecvente
👉 Care este fișa postului pentru profesia Brânzar?
Un brânzar este o persoană care se ocupă cu fabricarea, prelucrarea și vânzarea brânzei. Acest post implică cunoștințe despre producția de brânză, cum ar fi cunoașterea ingredientelor, prelucrarea acestora și tehnicile de fabricare a brânzei. De asemenea, un brânzar trebuie să cunoască tehnicile de depozitare și conservare a brânzei, precum și modalitățile de prezentare și vânzare a acesteia. Brânzarii trebuie să fie de asemenea familiarizați cu reglementările și standardele de siguranță alimentară și să respecte întotdeauna normele de igienă.